sunnuntai 20. elokuuta 2017

Music was my first love

Seuraavaksi vuorossaan häämusiikki. 

Tämä on taas semmonen teema, josta mielellään kirjoittaisin ummet ja lammet, mutta kun tiedän, että tätä blogia lukee aika moni meidän vieraista, en halua paljastaa kaikkia.

Tiedossa kuitenkin on, että meidän häissä tulee olemaan musiikkia, ja siellä tullaan tanssimaan. Vieraiden ikähaarukka kun on 4-99v., niin musiikkiakin löytyy laidasta laitaan. Kuitenkin jonkinlainen suunnitelma ja kuvio tähänkin ollaan laadittu, ettei tule heitettyä mitä tahansa biisejä sekaisin. 

Ruokailun aikana meillä soi taustamusiikkia Spotifysta, jota varten olen laatinut soittolistan. Sinne olemme Ilpon kanssa keränneet kaikenlaisia biisejä joiden teemana on avioituminen, kihlautuminen, sen oikean löytäminen, yhteinen tulevaisuus ja rakkaus ylipäätään. Listalla on sekä vanhoja että uusia tuotantoja, suomeksi ja englanniksi. Olemme ottaneet huomioon meidän ihan nuorempiakin vieraita lisäämällä muutaman laulun mm. Disney- elokuvista.


Kuva ei liity häihin, mutta tässä ollaan Great Gatsby -bileissä Helsingissä 2016

Ruokailun jälkeen meille tulee bändi (Ruby), joka aloittaa häiden bileosuuden. Bändin kanssa ei olla vielä keskusteltu heidän soittolistastaan, mutta tykätään jo tosi paljon heidän esimerkeistä, jotka löytyvät bändin kotisivuilta.


Kuva bändin kotisivuilta!

Olemme miettineet, että neljä 45 minuutin settiä olisi meille hyvä. Ensimmäiseen settiin toivoisimme perinteistä tanssilavamusiikkia, valsseja, iskelmää, humppaa ja jenkkaa, kahteen seuraavaan sekalaista viihdemusiikkia ja sitten viimeiseen settiin todella kunnon bilemusiikkia. 

Tässä muutama esimerkki meidän ruokailun taustamusiikkilistalta: 




Kiss The Girl - Disneyn "Pieni Merenneito" elokuvasta

Mitä musiikkia teidän häissä on ollut, tai minkälaista musiikkia toivotte häihinne?

Much love,

Tina
----------------------------------------------------------------------------------------------


Next up, music!

This is a subject that I could write about for days, but since I know that a few of our wedding guests read this blog, I don't want to reveal everything. 

It is a known fact that in our wedding there will be music and there will be dancing. The ages of our guests range from four to 99 years, so we have quite a variety of music genres. There is, however, a plan for what music is played, so that we wouldn't throw in anything and everything.

During dinner, music will be played from Spotify, for which I have created a playlist. Ilpo and I have been adding songs that are about getting married, getting engaged, finding The One, a future together and love in general. There are old and new songs, song in Finnish and in English. We have also added a few songs from Disney movies for our youngest guests.


The photo has nothing to do with weddings, but we were all glammed up for a Great Gatsby party in Helsinki, 2016


After dinner, a band called Ruby will play and that's when the party gets started. We still have to discuss with them about what music we want, but we like their sample playlists found on their website.


A picture of Ruby from the band's website.

We think that four 45 minute sets are good for us, the first set being more traditional dance music like waltzes and such and the last set will be modern party music.

2 kommenttia:

  1. OOOOOOlala te ootte upean näköinen pari!!! Ootko sä ammatilta joku tanssija? Me oltiin kesällä yksissä häissä missä oli bändi 3 kertaa soittamassa ja se bändi ja se ruoka oli parasta niissä häissä. Ois voinu vieläkin enemmän vaan tanssia ja pitää hauskaa, mut siitä juhlapaikasta piti lähteä tasan keskiyöllä pois ja bändi lopetti puoli kahdeltatoista. Mun mielestä parhaat häät missä oon ollu on just sellaisia missä on panostettu ruokaan, juomaan ja musiikkiin. Kaikki ne pitkästyttävät leikit on niin tylsiä kaikille. Kukaan ei sellaisia halua ja niitä on vain häissä ja pikkujouluissa kun on muka pakko bondata xD xD xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooiiiiii kiitos!!! En ole ammatiltani tanssija mutta olen tanssinut balettia 17 vuotta ja nykytanssia 10 vuotta. Tosin siitä on nyt reilu 7 vuotta kun lopetin kaiken muutettuani Suomeen, mutta edelleen haaveilen tanssiopettajan ammatista! Itse olen samaa mieltä hääleikeistä mutta kuitenkin ajattelen aina että hääparilla on omat syynsä miksi haluavat tai eivät halua leikkejä häihin. Jotkut leikit ovat ihan hauskoja ja välillä mietin niitä meidänkin häihin, mutta on se tanssiminen enemmän meidän juttua. Luulen myös että se menisi vähän turhan hankalaksi kun pitäisi sitten kaikki selittää sekä suomeksi että englanniksi....

      Poista